opc_loader

WensenlijstDe high tea is een typisch Engels gebruik wat is overgewaaid naar Nederland en ontzettend populair is. In het jaar 1840 is de high tea ontstaan, omdat de Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel kreeg, dit herkennen wij gelukkig allemaal;-)! Ze liet daarom rond deze tijd een dienblad met thee, sandwiches en cake naar haar kamer brengen. Haar vriendinnen waren hier ook dol op en zo werd de high tea ontzettend populair onder de hogere kringen. Tegenwoordig is de high tea gelukkig niet alleen meer voor de high society en doen ook wij gewoon gezellig mee met deze fantastische en overheerlijke trend!


HIGH TEA €21,50
Onze high tea’s zijn perfect voor een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s om lekker te genieten of bij te praten. De high tea’s worden geserveerd in drie verschillende categorieën: zoet, hartig, zoet. Elke ronde met verschillende verse theeën, lekkernijen en een hoop liefde van het personeel! 

HIGH TEA KIDS €14,50 

Ook hebben wij een speciale high tea voor de kleintjes. Bestaande uit twee broodjes, drie zoetigheden en onbeperkt verschillende verse theeën!


HIGH HARTIG €23,50 
Oelala.. ben jij meer een hartige fan? Reserveer dan nu voor onze high hartig! Alleen maar hartige hapjes inclusief onbeperkt onze specialty ice tea!

Let op! Omdat er voorbereidingstijd nodig is dien je minimaal 1 dag van tevoren te reserveren. Onze high tea's en high hartigs zijn alle dagen te reserveren, uitsluitend voor minimaal twee personen. Als je allergieën/bijzonderheden hebt geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden (helaas kunnen wij er geen rekening mee houden als de bijzonderheden/allergieën vooraf niet gecommuniceerd zijn)! Voor een lactose-, glutenvrije of veganistische high tea of high hartig rekenen wij €2,50 p.p extra. LET OP! Wij hebben geen lactose-, noten- of glutenvrije keuken. Onze high tea's en high hartigs kunnen dus altijd ‘sporen van’ bevatten.

Vergeet niet telefonisch (024 - 6791076) of via de e-mail te reserveren (info@defabrieknijmegen.nl). 

Je ontvangt van ons altijd een bevestiging binnen enkele uren! Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan eerst je ongewenste mailbox! 

Tip: de high tea of high hartig is ook leuk om als cadeaubon te geven! Just saying;)! 
 

Mocht er onverhoopt iemand toch niet mee kunnen high tea’en of high hartigen terwijl er wel gereserveerd is voor diegene, geef dit dan door voor 10.00 uur (dezelfde dag) door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. Helaas komt het te vaak voor dat er op het tijdstip van de high tea/high hartig ter plaatsen pas doorgegeven wordt dat het aantal is gewijzigd. Omdat er voorbereidingen getroffen worden, worden wijzigingen na 10.00 dezelfde dag niet meer verwerkt en zal er betaald moeten worden voor het totaal aantal gereserveerde personen in eerste instantie. Je krijgt de te veel  voorbereidde high tea/high hartig dan mee als take away!