opc_loader

Wensenlijst

HARTIG BOX - TAKE AWAY (1 PERSOON)Een variant van onze populaire high tea; de hartig box. Net zo lekker als onze high tea, alleen dan bestaande uit enkel 8 hartige (wisselende) broodjes. Bestel je hartige box voor de woensdag tot en met zondag voor thuis.Wat kun je verwachten in onze hartige box? 8 wisselende broodjes! 

Je kunt de hartige box ophalen op woensdag en donderdag tussen 11.00-15.00! Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je de boxen op komen halen tussen 11.00-12.00!

- JE BESTELT DE HARTIGE BOX STANDAARD 'NORMAAL' (vlees, vis en vega). Wil je hem vegetarisch of zonder vis bestellen? Geef dit dan door in het vakje 'opmerkingen' tijdens het afrekenen!  Ben je zwanger? Geef dit dan ook even door in het vakje 'opmerkingen' op de afrekenpagina! Het kan zijn dat je natuurlijk soms iets lust, maar het is niet mogelijk om de box geheel zelf samen te stellen! 

Let op! de boxen moeten zelf afgehaald worden bij De Fabriek, wij kunnen helaas niet bezorgen! Een lactose-, gluten- of koemelkvrije box kost €2,50 extra (te pinnen in De Fabriek). 

Voor ons is het ook fijn als je een indicatie doorgeeft van de tijd waarin je de box komt ophalen in het vakje 'opmerkingen'. Dan kan de box het meest vers geserveerd worden! 

VOOR EEN SNELLE AFHANDELING IN DE FABRIEK IS HET FIJN ALS JULLIE EEN INDICATIE VAN TIJD DOORGEVEN WANNEER JULLIE DE BOX DENKEN OP TE KOMEN HALEN:)!

* Wil je een hartige box bestellen met een cadeaubon? Neem dan contact met ons op via de mail (info@defabrieknijmegen.nl) of bel even gedurende onze openingstijden!

Mocht onverhoopt het aantal boxen gewijzigd moeten worden, (naar beneden) geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren aan door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. Omdat er voorbereidingen getroffen worden, worden wijzigingen (later dan 24 uur van tevoren) niet meer verwerkt en zal er geen restitutie plaatsvinden. Mocht een bestelling niet opgehaald worden op de bestelde datum, dan is restitutie niet meer mogelijk. Controleer daarom goed de datum op je orderbevestiging die je ontvang via de mail (mocht je deze niet ontvangen in je inbox, controleer dan je ongewenste mail). Mocht je een foutje hebben gemaakt tijdens het bestellen, neem dan onmiddellijk contact met ons op via de telefoon of door te mailen, dan kunnen wij jouw order nog wijzigen! 

20,00

OPHAALDAG

  • ZATERDAG 18 SEPTEMBER (11.00-12.00)
  • ZONDAG 19 SEPTEMBER (11.00-12.00)
  • WOENSDAG 22 SEPTEMBER (11.00-15.00)
  • DONDERDAG 23 SEPTEMBER (11.00-15.00)
  • VRIJDAG 24 SEPTEMBER (11.00-12.00)
  • ZATERDAG 25 SEPTEMBER (11.00-12.00)
  • ZONDAG 26 SEPTEMBER (11.00-12.00)
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen: